WebAudit Nederland

Profiel

Sinds de oprichting in april 1999 is WebAudit Nederland uitgegroeid tot een gerenommeerd all-round internet consultancybureau.

WebAudit is opgericht door Jeroen Kuijpers en Henriet Hooning:

Jeroen Kuijpers Henriet Hooning

WebAudit verzorgt het complete ontwerp en de bouw van websites en intranetten, en de uitbreiding van bestaande websites met bijvoorbeeld een CMS (Content Management System).

WebAudit is een groot voorstander van standaardisatie en de door WebAudit ontwikkelde websites volgen hiervoor de internationaal ontwikkelde richtlijnen zoals geformuleerd door het Internationale World Wide Web Consortium (W3C). WebAudit biedt daarnaast ook audits en consultancy aan om bestaande websites te laten voldoen aan de Nederlandse webrichtlijnen.

9 Redenen om voor WebAudit te kiezen

1. Professioneel

WebAudit pakt de zaken professioneel aan. Alle medewerkers hebben, voordat ze bij WebAudit kwamen, jarenlange ervaring in het internationale bedrijfsleven opgedaan. U profiteert hiervan: professionele offertes, duidelijke planningen en een uitgebreid eindrapport bij de oplevering van de website of het project.

2. Technisch 'state-of-the-art'

Vakinhoudelijk zorgt WebAudit ervoor om op de hoogte te blijven van de laatste technieken. Wij investeren veel tijd in het evalueren van nieuwe software, browsers en standaarden. WebAudit medewerkers gaan regelmatig op cursus en bezoeken vakcongressen.

3. Bewezen staat van dienst

WebAudit is opgericht in 1999. In internettermen zijn we dus al heel oud! Sinds onze oprichting hebben we vele gerenommeerde bedrijven tot onze klantenkring mogen rekenen. We vinden het nog belangrijker dat we ook veel terugkerende tevreden klanten hebben voor vervolgprojecten.

4. Afspraak is afspraak

Bij WebAudit weet u waar u aan toe bent. Wij werken het liefst met vaste prijsafspraken vooraf, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Wanneer de projectplanning definitief is, wordt er niet meer van afgeweken.

5. Korte lijnen

WebAudit heeft korte lijnen. Als klant heeft u altijd een vaste contactpersoon.

6. Onafhankelijk

WebAudit werkt onafhankelijk van hard- en softwareleveranciers. Bij ieder project wordt daarom gekeken wat de beste opties zijn. WebAudit heeft ervaring met zowel Microsoft producten als met Open Source software.

7. Uw website voldoet aan de laatste webstandaarden

Wist u dat er tegenwoordig goed uitgekristalliseerde standaarden zijn voor website ontwerp en bouw? WebAudit is helemaal thuis in html, xhtml en css en zorgt ervoor dat uw website aan alle standaarden voldoet en daardoor op alle systemen en in alle moderne browsers te bekijken is.

8. Uw website wordt op 3 platforms getest

Wij testen alle opgeleverde websites op een PC en iMac systeem, en gebruiken daarbij de volgende browsers: Microsoft Internet Explorer, Firefox, Safari en Chrome.

9. Goede service achteraf

Na de oplevering van een website of een project staat WebAudit altijd tot uw beschikking om vragen te beantwoorden of problemen op te lossen. Wij vinden dat geen probleem: Integendeel het is voor ons een vanzelfsprekende service.

Publicaties

Regelmatig schrijven medewerkers van WebAudit columns en rapporten over allerlei aspecten en toepassingen van internet. Een selectie vindt u in de publicatiesectie.

Pers

In tijdschrift Quote van februari 2000 verscheen een interessant artikel over WebAudit Nederland. Hoewel de informatie enigszins verouderd is, en WebAudit haar dienstverlening heeft uitgebreid, geeft het artikel toch een goed beeld van de begintijd van WebAudit.

Aanbevelingen

"Snel, secuur en slim - eindelijk een meedenkende webbouwer. Dat werkt goed....!"
Paul Molenaar - DDK

"We were happy to hire Jeroen for an audit and recommendations to our website. His understanding of the matter is fast, his conclusions and recommendations were correct, punctual and state of the art. He pairs this to excellent reporting skills, both verbal and in writing. Jeroen has the gift to make you understand even the most complex matter in no time. This significantly increases the value of his consultancy work"
Marnix Kemme - ICT Manager PUM Netherlands Senior Experts